Word fan van Zorgtoppers

>>Ank de Rooy

Ank de Rooy

lid clientenraad Zorgtoppers

Ik ben Ank de Rooy. Sinds de dood van mijn man, die mij altijd heel liefdevol verzorgd heeft, ontvang ik 's ochtends en 's avonds zorg van het Zorgtoppers-team. Ik ben aangewezen op een rolstoel omdat ik al ruim 20 jaar dystrofie heb. Het is heel fijn dat de mensen van Zorgtoppers mij nu thuiszorg geven, zodat ik op mijzelf kan blijven wonen. Verder ontvang ik veel ondersteuning van mijn 8 kinderen, waarvan er een aantal dicht bij mij in de buurt woont.

Mijn hobbies zijn clarinet spelen, het maken van sieraden van kralen en het ontwerpen en vervaardigen van ansichtkaarten. Elke kaart die ik maak is uniek.

Het is belangrijk dat Zorgtoppers een goed functionerende cliëntenraad heeft, die opkomt voor de belangen van de cliënten en praktijkadviezen kan geven aan de directie van Zorgtoppers. Toen ik gevraagd werd voor de cliëntenraad heb ik daarom direct 'ja' gezegd. Ik hoop dat mijn ervaringen als thuiszorgontvanger een goede bijdrage kunnen geven aan het beleid Zorgtoppers en hoe dit in de praktijk gebracht wordt. Nu en in de toekomst.