Word fan van Zorgtoppers

>>Lieve Zorgtoppers wat goed dat jullie er zijn

Lieve Zorgtoppers wat goed dat jullie er zijn

Lieve Zorgtoppers wat goed dat jullie er zijn

Lieve Zorgtoppers,
Martijn, Nicoline, Klaudia, Jeanet, Wanda, Marianne en alle andere collega’s: wat goed dat jullie er zijn!
In januari van dit jaar hebben wij voor het eerst contact gehad omdat ik de zorg voor mijn partner niet meer alleen aan kon. Dat was een moeilijk besluit, maar wat een begrip en steun heb ik van jullie daarbij ontvangen. Zowel mijn partner als ik.

De klantvriendelijkheid, de professionaliteit en de inzet is al veel genoemd, maar daarbij voeg ik ook de warmte, invoelendheid en de persoonlijke aandacht. Dat er nog mensen zijn die met zoveel toewijding en liefde hun werk uitoefenen. Stuk voor stuk een pareltje. 

Marianne dank je wel voor je luisterend oor, en je advies zelfs in de late uurtjes. Je hebt me altijd kunnen kalmeren, toen ik het moeilijk had.
Ook extra aandacht voor Jeanet, die met zoveel respect en liefde samen mijn man met mij heeft verzorgd na zijn overlijden. Ik zal het nooit vergeten.
Overigens zoals ik niemand van jullie zal vergeten. Ik zal niet nalaten dit ook naar buiten toe te ventileren. Diepe buiging voor jullie. Hopelijk verandert het nooit.

Ik weet zeker dat Erwin vanuit zijn plekje zal meekijken en met mij zijn hartelijke dan zal uitspreken. En hartelijk dank voor dat enorme boeket bloemen!

Groet,
Martine Geerrard